26. desember 2009

2010 skal bli gøy!

Det er ikke lenge igjen av 2009. Snart er det nytt år og med det kommer også nyttårsforsettene.
På kirkegården i Brumunddal står det en gravstein med inskripsjonen "Så gøy vi hadde det". Jeg tror det er den fineste gravsteinen jeg noen gang har sett. Og når jeg vet hvem som er gravlagt der så forstår jeg også hvorfor og vet at ordene passer så 100%. Nyttårsforsettet til noen og enhver burde kanskje være å leve slik at man kunne sette disse ordene på graven sin. Jeg har vel ikke akkurat noen nyttårs-forsett, men jeg har noen tanker om hva jeg vil og ikke vil i året som kommer. Ikke minst vil jeg ha det gøy!

I 2010 vil jeg:
- gå på fransk-kurs – og jeg vil ikke ta et eneste forsikringskurs på BI.
- trene yoga og pilates.
- kjøpe meg ny sykkel og dra på tur. Med bikkja i springer! (det siste er litt skummelt... med den lekne og nysgjerrige bikkja jeg har)
- dra på ferie til en gresk øy!! Eller/og til Frankrike! Til Provence og rivieraen.
- sitte på toget og lese bøker - ja, for jeg skal begynne å ta tog igjen, til og fra Oslo hver dag...
- stortrives i ny jobb!

Det blir ikke så værst det?

20. desember 2009

Minner... Toulouse Letrec plakat

Det er et eller annet med jula som gjør at man minnes ting...
Jeg hadde akkurat hengt opp alle glassenglene mine i stuevinduet og plutselig (og helt uten sammenheng forøvig) kom jeg på denne Toulouse-Letrec plakaten som mamma hadde og som hang i gangen utenfor soverommet mitt frem til jeg var 16 år. Jeg må ha den plakaten! Ja, den som hang i gangen er selvfølgelig borte. Den og masse annet av minner. Men det fine med minner er at de ikke alltid må være håndfaste - og noen minner, enkelte ting man har satt pris på, kan man få igjen!
Det finnes vel steder på nettet hvor man kan bestille plakater?

11. desember 2009

10. desember 2009

Juleønske - 2

Jeg vil se disse to filmene og deretter vil jeg reise til begge byene.

Tenk - jeg har aldri vært i Paris og nesten ikke i New York heller (regner ikke med den ene gangen jeg ankom på kvelden, sov på hotell og deretter fløy videre neste morgen).




En samling korte filmer og kjærlighetshistorier, alle med handling satt til New York i den ene filmen og Paris i den andre. "New York I love you" har premiere i romjula, og "Paris, je t'aime" må det vel gå an å få på dvd. Dette kan jeg kose meg med!!

4. desember 2009

Juleønske - 1


Det er ingen spesiell ting jeg ønsker meg til jul.

Men opplevelser - det ønsker jeg meg.

F.eks. en tur til København, bo på deilig hotell og oppleve en herlig konsert på Vega. Jaga Jazzist har konsert der i februar... Bare nevner det. Og ettersom Vega ligger på Vesterbro, hva passer bedre enn å bo på Axel Hotel Guldsmeden.



Det er lov å drømme litt... ;-)