14. oktober 2010

Tilgivelse

Husker du Lindy Chamberlain? Den australske kvinnen som ble dømt for å ha drept sin egen baby på en campingtur ved Ayers Rock? Hun satt fengslet i 6 år før hun ble frikjent. Historien ble filmatisert med Meryl Streep i hovedrollen.

Lindy Chaberlain vet litt om hva det vil si å bli mislikt, ja nærmest hatet av en hel nasjon, for de fleste trodde at hun hadde drept barnet sitt. Hun vet mye om hva det koster å komme seg videre i livet og legge det vonde bak seg. Hun har sagt noen kloke ord om det med tilgivelse:

”A lot of people think forgiveness is because you have to let the other person feel better. I don’t believe it’s got anything to do with that at all. Forgiveness is for you."

"What you’re doing, by stewing over something wrong that someone’s done to you, is renting them a room in your head."

Det kan ikke sies bedre!

5. oktober 2010

Strikk julekulene til Arne & Carlos

Designerne Arne & Carlos har gitt ut en bok med 55 mønstre til kjempefine julekuler du kan strikke. Fine både på juletreet og hengende i vinduet. Jeg skal strikke flere. Les mer og se flere bilder på sidene til NRK Hedmark/Oppland

Bildet er lånt fra NRK Hedmark/Oppland

4. oktober 2010

Candyman

Det har vært Jive-kveld i Skal Vi Danse. Stig Henrik, Maria og Åsleik er store favoritter! Men ingen slår Tshawe. Det beste dansenummeret noensinne i Skal Vi Danse:

1. oktober 2010

Eat, Pray, Love på kino

Som  veldig mange kvinner verden over likte jeg boka veldig godt og skal selvsagt se filmen. Den har premiere i helgen.
Julia Roberts spiller Elizabeth og Javier Bardem spiller Felipe. Sistnevnte er vel strengt tatt litt for ung for rollen. Han skal jo være ca 15 år eldre enn henne. Men hvem bryr seg, han er en av mine mannlige favoritt-skuespillere!!